yoga

 
 

hela din hälsas utbud av yoga

Klassisk, holistisk yoga enligt satyananda yoga-traditionen  

♥ 

Mjukyoga för dig som behöver ta det lite lugnare 

♥   

Yoga för barn med särskilda behovHela din hälsa erbjuder kurser och enstaka klasser i klassisk yoga, mjukyoga och yoga för barn med särskilda behov, både på yogalokal och digitalt. 
Läs mer nedan .

kurser på umeå yogaskola

Under våren 2024 håller jag kurser i mjukyoga och gravidyoga på Umeå Yogaskola. Mjukyogan går även att följa online via inspelningar eller via Zoom. Läs mer och anmäl Dig här: Mjukyoga / Gravidyoga

digital Mjukyoga

Med start onsdagen den 3 april håller jag i digital Mjukyoga  för Dig som är medlem i RME - Riksförbundet för ME-patienter. Vi möts på Zoom för en timmes yoga och 45-minuters digital fikastund. Bli medlem i RME för att delta utan kostnad - varmt välkommen! 

yoga på uppdrag

Jag erbjuder även yogakurser och enstaka klasser på uppdrag från privatpersoner, företag och föreningar, exempelvis:
- Grundkurs i yoga & meditation
- Mjukyoga (kurser, privatlektioner)
- Yoga för barn med särskilda behov
 Välkommen med Din förfrågan

OM yoga

Ordet yoga kan översättas till förening, helhet. Syftet är att utveckla ett harmoniskt samspel mellan kropp, sinne & själ.

OM mjukyoga

Mjukyoga är anpassad för dig som vill och behöver ta det lite lugnare, till exempel på grund av smärta, stress eller sjukdom.

min yogatradition 

Hela Din Hälsa lär ut klassisk, holistisk yoga enligt den indiska traditionen Satyananda Yoga, även kallad Bihar School of Yoga.